DISTRIBUIREA FACTURILOR PENTRU LUNA IUNIE 2021

Regia Apă Canal-Orhei informează consumatorii săi casnici și non casnici despre faptul că facturile de plată pentru serviciile de apă și canalizare consumate în luna iunie 2021 au fost transmise prin controlorii-inspectori pentru a fi distribuite în scurt timp la domiciliul Dumneavoastră.

Reamintim că factura de plată pentru serviciile prestate de către Operatorul de furnizare a apei potabile și canalizare trebuie achitată lunar conform p. 4.2.7 ”Obligațiunile Consumatorului” din contractul de furnizare .

În cazul consumatorilor casnici termenul de achitare a facturilor de plată este de data de 25 iulie 2021 și pot fi achitate prin intermediul oficiilor poștale Î.S.”Poşta Moldovei” și băncile : Victoriabank, MoldovaAgroindbank, Moldincombank, Eximbank, sau Energbank sau la caseria din sediul Regiei Apă Canal -Orhei S.A pe str. 31 August nr. 67, conform graficului de lucru a Casierei din incinta sediului:

LUNI-VINERI orele 08:00 până 12:00 și orele 15:00 până la 17:00

SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ zi de odihnă.

Pentru consumatorii non-casnici facturile fiscale trebuie achitate până la 20 iulie 2021 și pot fi achitate prin transfer bancar sau direct la caseria din sediul Regiei Apă Canal-Orhei S.A. pe str. 31 August nr. 67.

În cazul în care factura de consum nu este achitată în termenul de plată, utilizatorii casnici,  luna următoare nu vor beneficia de plata compensată sau ulterior riscă să fie deconectați de la serviciile de apă și canalizare.

Related Articles

COMUNICAT DE PRESĂ

COMUNICAT DE PRESĂ

COMUNICAT DE PRESĂ