Informatii referitor la Avarii

Avaria 14.03..2023 - Str.TRICOLORULUI nr.68!!! Regia Apa Canal Orhei” S.A aduce la cunoștința consumatorilor că, în scopul lichidării avariei la reteaua centrala de canalizare de pe str. Tricoloruilui nr.68 din mun. Orhei, semnalată la data de 14.03.2023, personalul specializat a fost mobilizat în vederea intervenției cu operativitate pentru efectuarea manevrelor specifice și a lucrărilor de lichidare a avariei. Astfel, pentru a evita orice deranjament și disconfort al locatarilor din zona afectată, lucrările de curatire si pompare a apei reziduale au demarat imediat. Începând cu ora 09.00 și la ora 09.30 lucrarile deja au fost finalizate. Pentru informații suplimentare Consumatorii sunt îndemnați să sune la Dispecerat, 0(235)32-5-99.

Informatii referitor la Avarii

Avaria 14.03..2023 - Str.SPORTIVILOR !!! Regia Apa Canal Orhei” S.A aduce la cunoștința consumatorilor că, în scopul lichidării avariei la apeductul de pe str. Sportivilor din mun. Orhei, semnalată la data de 14.03.2023, personalul furnizorului de apă a fost mobilizat în vederea intervenției cu operativitate pentru efectuarea manevrelor specifice și a lucrărilor de lichidare a avariei. Astfel, pentru a evita orice deranjament și disconfort al locatarilor din zona afectată, lucrările de lichidare a scurgerii au demarat imediat. Începând cu ora 12.30 și estimativ până la ora 15.30, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii de pe str. Sportivilor in totalitate V.Lupu-1 casa si Gorkii 1 casa. Prima informație referitor la scurgerea din asfalt de pe strada indicată a apărut la ora 12:00, iar la 12:30 echipele furnizorului de apă deja erau în șantier. Angajaţii furnizorului de apă au intervenit prompt pentru lichidarea defecțiunii. Regia Apa Canal Orhei ia toate măsurile necesare remedierea cit mai rapida a avariei Pentru informații suplimentare Consumatorii sunt îndemnați să sune la Dispecerat, 0(235)32-5-99.

Informatii referitor la Avarii

Avaria 13.03..2023 - Str.SPORTIVILOR nr.2!!! Regia Apa Canal Orhei” S.A aduce la cunoștința consumatorilor că, în scopul lichidării avariei la apeductul de pe str. Sportivilor nr.2 din mun. Orhei, semnalată la data de 13.03.2023, personalul furnizorului de apă a fost mobilizat în vederea intervenției cu operativitate pentru efectuarea manevrelor specifice și a lucrărilor de lichidare a avariei. Astfel, pentru a evita orice deranjament și disconfort al locatarilor din zona afectată, lucrările de lichidare a scurgerii au demarat imediat. Începând cu ora 15.00 și estimativ până la ora 16.30, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii de pe str. Sportivilor in totalitate si Gorkii 4-5 case. Prima informație referitor la scurgerea din asfalt de pe strada indicată a apărut la ora 15:00, iar la 15:30 echipele furnizorului de apă deja erau în șantier. Angajaţii furnizorului de apă au sistat apa de urgenţă și au intervenit prompt pentru lichidarea defecțiunii. Regia Apa Canal Orhei ia toate măsurile necesare remedierea cit mai rapida a avariei Pentru informații suplimentare Consumatorii sunt îndemnați să sune la Dispecerat, 0(235)32-5-99.

Informatii referitor la Avarii

Avaria 13.03..2023 - Teritoriu dintre Statia de pompare nr.2 si Statia de pompare nr.4!!! Regia Apa Canal Orhei” S.A aduce la cunoștința consumatorilor că, în scopul lichidării avariei la apeductul de pe teritoriul situat intre Statia de pompare nr.2 si Statia de pompare nr.4 din mun. Orhei, semnalată la data de 13.03.2023, personalul furnizorului de apă a fost mobilizat în vederea intervenției cu operativitate pentru efectuarea manevrelor specifice și a lucrărilor de lichidare a avariei. Astfel, pentru a evita orice deranjament și disconfort al locatarilor din zona afectată, lucrările de lichidare a scurgerii au demarat imediat. Începând cu ora 09.30 și estimativ până la ora 12.00, furnizarea apei potabile nu va fi întreruptă către utilizatorii. Pentru informații suplimentare Consumatorii sunt îndemnați să sune la Dispecerat, 0(235)32-5-99.

Informatii referitor la Avarii

Avaria 09.03..2023 - Str.Prieteniei si str-la C.Sterea!!! Regia Apa Canal Orhei” S.A aduce la cunoștința consumatorilor că, în scopul lichidării avariei la apeductul de pe str. Prieteniei si str-la C.Sterea din mun. Orhei, semnalată la data de 09.03.2023, personalul furnizorului de apă a fost mobilizat în vederea intervenției cu operativitate pentru efectuarea manevrelor specifice și a lucrărilor de lichidare a avariei. Astfel, pentru a evita orice deranjament și disconfort al locatarilor din zona afectată, lucrările de lichidare a scurgerii au demarat imediat. Începând cu ora 09.30 și estimativ până la ora 17.00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii de pe str. Prieteniei si str-la C.Sterea in totalitate. Prima informație referitor la scurgerea din asfalt de pe strada indicată a apărut la ora 08:00, iar la 09:00 echipele furnizorului de apă deja erau în șantier. Angajaţii furnizorului de apă au sistat apa de urgenţă și au intervenit prompt pentru lichidarea defecțiunii. Regia Apa Canal Orhei ia toate măsurile necesare remedierea cit mai rapida a avariei Pentru informații suplimentare Consumatorii sunt îndemnați să sune la Dispecerat, 0(235)32-5-99.

Informatii referitor la Avarii

Avaria 06.03..2023 - Str.Frunze!!! Regia Apa Canal Orhei” S.A aduce la cunoștința consumatorilor că, în scopul lichidării avariei la apeductul de pe str. Frunze din mun. Orhei, semnalată la data de 06.03.2023, personalul furnizorului de apă a fost mobilizat în vederea intervenției cu operativitate pentru efectuarea manevrelor specifice și a lucrărilor de lichidare a avariei. Astfel, pentru a evita orice deranjament și disconfort al locatarilor din zona afectată, lucrările de lichidare a scurgerii au demarat imediat. Începând cu ora 11.00 și estimativ până la ora 17.00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii de pe str. Frunze in totalitate. Prima informație referitor la scurgerea din asfalt de pe strada indicată a apărut la ora 10:30, iar la 10:35 echipele furnizorului de apă deja erau în șantier. Angajaţii furnizorului de apă au sistat apa de urgenţă și au intervenit prompt pentru lichidarea defecțiunii. Regia Apa Canal Orhei ia toate măsurile necesare remedierea cit mai rapida a avariei Pentru informații suplimentare Consumatorii sunt îndemnați să sune la Dispecerat, 0(235)32-5-99.

Informatii referitor la Avarii

Avaria 03.03..2023 - Sat Lucaseuca!!! Regia Apa Canal Orhei” S.A aduce la cunoștința consumatorilor că, în scopul lichidării avariei la apeductul din sat. Lucaseuca din mun. Orhei, semnalată la data de 03.03.2023, personalul furnizorului de apă a fost mobilizat în vederea intervenției cu operativitate pentru efectuarea manevrelor specifice și a lucrărilor de lichidare a avariei. Astfel, pentru a evita orice deranjament și disconfort al locatarilor din zona afectată, lucrările de lichidare a scurgerii au demarat imediat. Începând cu ora 10.00 și estimativ până la ora 17.00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii din sat Lucaseuca partial. Prima informație referitor la scurgerea din asfalt de pe strada indicată a apărut la ora 09:00, iar la 10:00 echipele furnizorului de apă deja erau în șantier. Angajaţii furnizorului de apă au sistat apa de urgenţă și au intervenit prompt pentru lichidarea defecțiunii. Regia Apa Canal Orhei ia toate măsurile necesare remedierea cit mai rapida a avariei Pentru informații suplimentare Consumatorii sunt îndemnați să sune la Dispecerat, 0(235)32-5-99.

Informatii referitor la Avarii

Avaria 20.02.2023 - Str. Parfionava 10 Regia Apa Canal Orhei” S.A aduce la cunoștința consumatorilor că, în scopul lichidării avariei la apeductul din str. Parfionova 10 din mun. Orhei, semnalată la data de 20.02.2023, personalul furnizorului de apă a fost mobilizat în vederea intervenției cu operativitate pentru efectuarea manevrelor specifice și a lucrărilor de lichidare a avariei. Astfel, pentru a evita orice deranjament și disconfort al locatarilor din zona afectată, lucrările de lichidare a scurgerii au demarat imediat. Începând cu ora 8.30 și estimativ până la ora 17.00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii din străzile Dosoftei partial, Stejarilor parțial. Prima informație referitor la scurgerea din asfalt de pe strada indicată a apărut la ora 08:00, iar la 08:30 echipele furnizorului de apă deja erau în șantier. Angajaţii furnizorului de apă au sistat apa de urgenţă și au intervenit prompt pentru lichidarea defecțiunii. Regia Apa Canal Orhei ia toate măsurile necesare remedierea cit mai rapida a avariei Pentru informații suplimentare Consumatorii sunt îndemnați să sune la Dispecerat, 0(235)32-5-99.