DECONECTĂRI DE APĂ ÎN BAZA GRAFICULUI DE DEZINFECTARE A REȚELEI ❗❗❗

Regia Apă Canal-Orhei S.A., Vă informează că în baza graficului de spălare și dezinfectarea rezervoarelor la Stația de Pompare Nr. 1 (cartierul Centru-Bucuria), Stației de Pompare nr. 8 (cartierul Lupoaica)  și a rețelelor de distribuție a apei potabile  va fi sistată aprovizionarea cu apă potabilă 

În data de 08 iunie 2021 începând cu orele 21.00 până la 09 iunie 2021 orele 07.00, în baza graficului de spălare și dezinfectarea rezervoarelor la Stația de Pompare nr. 1 (cartierul Centru-Bucuria)) și a rețelelor de distribuție a apei potabile va fi sistată aprovizionarea cu apă potabilă pe următoarele străzi:

  • Mahu, M.Eminescu, V.Lupu 1-53, Ștefan Cel Mare, 1 Mai, N.Dimo, M.Sadoveanu, Scrisul Latin, Renașterii Naționale, Mit. Varlaam, Frunze, Chișinăului, C.Porumbescu, Gh.Asachi, Sălciilor, M.Costin, T.Șevcenko, I.Creangă, Unirii, P.Neamț, str-la Unirii, Prieteniei, str-la C.Stere, C.Negruzzi 2-12, Călătorilor.

 

În data de 09 iunie 2021 începând cu orele 21.00 până la 10 iunie orele 07.00 în baza graficului de spălare și dezinfectarea rezervoarelor la Stația de Pompare nr. 8 (cartierul Lupoaica) și a rețelelor de distribuție a apei potabile va fi sistată aprovizionarea cu apă potabilă pe următoarele străzi:

  • H.Grozescu, Tricolorului, Eliberării, Răzeșilor, Valul lui Traian, Rădăuțeanu, Meșteșugarilor, Lazo, Stejarilor, Parfionov, H.Bargan, Dosoftei, Plugușorului, V.Cupcea, 8 Martie, B.P.Hajdeu, Sesiunii, Doina și Ion, micr. Lupoaica.

 

ATENȚIE !!!

O dată cu executarea acestor lucrări este posibil să apară miros specific de clor, care va fi în limitele accesibile prevăzute de normativele în vigoare. În această perioadă Regia Apă Canal-Orhei S.A. recomandă să folosiți apa în stare filtrată sau după o aeresire, acumulată într-un vas deschis timp de 2-3 ore.

Acţiunile date sunt intreprinse anual în scopul asigurării calităţii  apei potabile livrate consumatorilor.

Pentru mai multe informaţii apelaţi la numărul de contact : 0(235) 32-5-99

Regia Apă Canal – Orhei S.A. îşi cere scuze pentru incomodităţile create .


Print   Email

Related Articles

COMUNICAT DE PRESĂ

COMUNICAT DE PRESĂ

COMUNICAT DE PRESĂ