Recunoaște performanța operatorilor de servicii publice de apă și canalizare într-un eveniment de marcare a Zilei Mondiale a Apei

La data de 22 martie 2024, cu ocazia Zilei Mondiale a Apei, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a organizat un eveniment special la Muzeul de Istorie al orașului Chișinău, „Turnul de Apă”, la care au participat Violina Șpac, director al ANRE, Ana Mardari, Secretar de stat, Ministerul Infrastructurii Și Dezvoltării Regionale, dar și reprezentanții operatorilor serviciilor publice de alimentare cu apă și de canalizare.
În cadrul acestei întâlniri, ANRE a avut onoarea de a înmâna distincții instituționale, reprezentate de „Diplome de Excelență”, următorilor operatori din domeniul apei și canalizării:
- Întreprinderea Municipală „Gospodăria Comunal-Locativă Briceni”;
- Întreprinderea Interraională de Stat „Acva-Nord”;
- Societatea pe Acțiuni „Servicii Comunale Florești”;
- Societatea pe Acțiuni „Regia Apă Canal-Orhei”;
- Întreprinderea Municipală „Apă-Canal” din Ungheni;
- Societatea pe Acțiuni „Apă Canal Nisporeni”;
- Întreprinderea Municipală „Apă-Canal Măgdăcești”.
Aceste distincții au fost acordate în semn de apreciere pentru rezultatele excepționale obținute în activitatea de organizare, furnizare și prestare a serviciului public de alimentare cu apă și de canalizare.
Aducem sincere felicitări tuturor colegilor noștri!
Operatorii nominalizați au fost selectați cu atenție, ținând cont de următoarele criterii:
- Reducerea consumului tehnologic și a pierderilor de apă în sistemele publice de alimentare în perioada de reglementare.
- Asigurarea calității apei potabile distribuite consumatorilor.
-Garantarea continuității serviciului public de alimentare cu apă și de canalizare, prin respectarea indicatorilor de performanță.
- Cooperarea eficientăPerformanta operatorilor și conlucrarea lor cu autoritatea de reglementare, ANRE.

Instruirea igienica

Astazi, 06.02.2024, in incinta sediului Regiei Apa Canal-Orhei S.A , a avut loc instruirea igienica a operatorilor din sectiile Apa , Canal si Laborator , de catre reprezentantul Centrului de Sanatate Publica, in conformitate cu prevederile Hotaririi de Guvern nr.2 din 01.08.2014!

Instruirea igienica

Atentie!!!! Tarife noi!!!!

Important!!!!
Astazi, 12 septembrie 2023, în cadrul ședinței publice a Consiliului de Administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE), au fost aprobate tarifele diferențiate pentru furnizarea/prestarea serviciului public de alimentare cu apă, de canalizare și de epurare a apelor uzate de către S.A. „Regia Apă-Canal Orhei” pentru anul 2023, după cum urmează:
serviciul public de alimentare cu apă potabilă
- pentru consumatorii casnici în mărime de 17,36 lei/m³;
- pentru consumatorii noncasnici în mărime de 26,10 lei/m³.
serviciul public de canalizare și de epurare a apelor uzate:
- pentru consumatorii casnici în mărime de 14,04 lei/m³;
- pentru consumatorii noncasnici în mărime de 27,18 lei/m³.
La fel, a fost aprobat tariful pentru producerea și transportarea apei în vederea redistribuirii de către S.A. „Regia Apă-Canal Orhei” la punctul de branșare cu s. Piatra în mărime de 3,10 lei/m3.
Tarifele urmeaza sa intre in vigoare la data publicarii acestora in Monitorul Oficial!!!

ÎN ATENȚIA CONSUMATORILOR!!! Vinzare!

Regia Apă Canal-Orhei S.A. anunță toti consumatorii casnici cât și agenții economici, cu privire la comercializarea materialelor stocate la depozitul Rac Orhei S.A!

DECONECTĂRI DE APĂ ÎN BAZA GRAFICULUI DE DEZINFECTARE A REȚELEI 2023 SP1 (Lupoaica)

❗ DECONECTĂRI DE APĂ ÎN BAZA GRAFICULUI DE DEZINFECTARE A REȚELEI ❗❗❗
Regia Apă Canal-Orhei S.A., Vă informează că in baza graficului de spălare și dezinfectarea rezervoarelor la Stația de Pompare Nr. 1 (Cartierul Lupoaica) și a rețelelor de distribuție a apei potabile în data de 22 IUNIE 2023 începînd cu orele 21.00 pînă la 23 Iunie 2023 orele 07.00, pe urmatoarele strazi:
-H.GROZESCU, TRICOLORULUI, ELIBERARII, RAZESILOR, VALUL LUI TRAIAN, RADAUTEANU, MESTESUGARILOR, LAZO, STEJARILOR, PARFIONOV, H.BARGAN, DOSOFTEI, PLUGUSORULUI, V.CUPCEA, 8 MARTIE, B.P. HASDEU, SESIUNII, DOINA SI ION, micr. LUPOAICA.
ATENȚIE !!!
O dată cu executarea acestor lucrări este posibil să apară miros specific de clor, care va fi în limitele accesibile prevăzute de normativele în vigoare. În această perioadă Regia Apă Canal-Orhei S.A. recomandă să folosiți apa în stare filtrată sau după o aeresire, acumulată într-un vas deschis timp de 2-3 ore.
Acţiunile date sunt intreprinse anual în scopul asigurării calităţii apei potabile livrate consumatorilor.
Pentru mai multe informaţii apelaţi la numărul de contact : 0(235) 32-5-99
Regia Apă Canal – Orhei S.A. îşi cere scuze pentru incomodităţile create .

Подкатегории

EXCAVATORIST

CERINȚE:

  • Experiența într-un post similar;
  • Seriozitate;
  • Dorinta de a munci;

RESPONSABILITĂȚI:

  • să verifice zilnic starea tehnică a utilajului deservit și a instalațiilor; 
  • sa ia măsuri ce se impun prevenirea distrugerii sau deteriorării conductelor de apă în timpul excavării;
  • sa execute zilnic, la terminarea programului de lucru, curățenia utilajului, ungerea și gresarea tuturor instalațiilor conform normelor din cartea tehnică;
  • să execute sarcinile trasate de șeful secției garaj și ai șefilor ierarhici.

 

 OFERIM:

  • grafic stabil de muncă;
  • pachet social + salariu atractiv;
  • codiții de muncă favorabile.

 

Persoanele interesate vor depune un CV (curiculum vitae) la adresa de email Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript. , sau se vor adresa la sediul întreprinderii, situat în regiunea Slobozia Doamnei str. 31 august 67 biroul 4 (resurse umane) de luni pînă vineri între orele 09.00 - 16.00. Pentru informaţii suplimentare telefonați la numărul de telefon: + (373) 60369373 –Șef secție Garaj.