DISTRIBUIREA FACTURILOR PENTRU LUNA IULIE 2021

Regia Apă Canal-Orhei informează consumatorii săi casnici și non casnici despre faptul că facturile de plată pentru serviciile de apă și canalizare consumate în luna iulie 2021 au fost transmise prin controlorii-inspectori pentru a fi distribuite în scurt timp la domiciliul Dumneavoastră.

ANALIZA PROBELOR DE APĂ PENTRU LUNA IUNIE 2021 !!!

În luna iunie 2021 au fost prelevate 16 probe de apă potabilă şi s-au efectuat peste 184  de analize bacteriologice şi chimice.
Calitatea apei este monitorizată zilnic de către furnizorul de apă „Regia Apă Canal – Orhei S.A. „ a peste 13 parametri fizico-chimici şi bacteriologici.

DECONECTĂRI DE APĂ ÎN BAZA GRAFICULUI DE DEZINFECTARE A REȚELEI ❗❗❗

Regia Apă Canal-Orhei S.A., Vă informează că în baza graficului de spălare și dezinfectarea rezervoarelor la Stația de Pompare Nr. 1 (cartierul Centru-Bucuria), Stației de Pompare nr. 8 (cartierul Lupoaica)  și a rețelelor de distribuție a apei potabile  va fi sistată aprovizionarea cu apă potabilă 

DISTRIBUIREA FACTURILOR PENTRU LUNA IUNIE 2021

Regia Apă Canal-Orhei informează consumatorii săi casnici și non casnici despre faptul că facturile de plată pentru serviciile de apă și canalizare consumate în luna iunie 2021 au fost transmise prin controlorii-inspectori pentru a fi distribuite în scurt timp la domiciliul Dumneavoastră.

DISTRIBUIREA FACTURILOR PENTRU LUNA MAI 2021 !!!

Regia Apă Canal-Orhei informează consumatorii săi casnici și non casnici despre faptul că facturile de plată pentru serviciile de apă și canalizare consumate în luna mai 2021 au fost transmise prin controlorii-inspectori pentru a fi distribuite în scurt timp la domiciliul Dumneavoastră.