Distribuirea chitanțelor de plată pentru luna iunie

Regia Apă Canal-Orhei informează consumatorii săi casnici și non casnici despre faptul că facturile de plată pentru serviciile de apă și canalizare consumate în luna iunie 2020 au fost transmise prin controlorii-inspectori pentru a fi distribuite în scurt timp la domiciliul Dumneavoastră.

Reamintim că factura de plată pentru serviciile prestate de către Operatorul de furnizare a apei potabile și canalizare trebuie achitată lunar conform p. 4.2.7 ”Obligațiunile Consumatorului” din contractul de furnizare .
În cazul consumatorilor casnici termenul de achitare a facturilor de plată este de data de 25 iulie 2020 și pot fi achitate prin intermediul oficiilor poștale Î.S.”Poşta Moldovei”  
la una din băncile : Victoriabank, MoldovaAgroindbank, Moldincombank, Eximbank, sau Energbank sau la caseria din sediul Regiei Apă Canal -Orhei S.A pe str. 31 August nr. 67, conform graficului de lucru a Casierei din incinta sediului:
LUNI-VINERI orele 08:00 pînă 12:00 și orele 15:00 pînă la 17:00
SÎMBĂTĂ și DUMINICĂ zi de odihnă.

Pentru consumatorii non-casnici facturile fiscale trebuie achitate până la 20 iulie 2020 și pot fi achitate prin transfer bancar sau direct la caseria din sediul Regiei Apă Canal-Orhei S.A. pe str. 31 August nr. 67.
În cazul în care factura de consum nu este achitată în termenul de plată, consumatorul luna următoare nu va beneficia de plata compensată sau ulterior riscă să fie deconectat de la serviciile de apă și canalizare.

Related Articles

COMUNICAT DE PRESĂ

COMUNICAT DE PRESĂ

COMUNICAT DE PRESĂ