DECONECTĂRI DE APĂ ÎN BAZA GRAFICULUI DE DEZINFECTARE A REȚELEI!!!

Regia Apă Canal-Orhei S.A., Vă informează că in baza graficului de spălare și dezinfectarea rezervoarelor la Stația de Pompare Nr. 4 și a rețelelor de distribuție a apei potabile în data de 27 mai 2021 începând cu orele 20.00 până la 28 mai 2021 orele 07.00, va fi sistată aprovizionarea cu apă potabilă pe următoarele străzi:

  • Nordic si și străzile C.Negruzzi, B.Glava, V.Lupu 46-189, C.Stamati, Sportivilor, Alexadru Cel Bun, Junimii, Dorobanți, M.Gorkii, str-la M.Gorkii, H.Grozescu 1-40, Valul lui Traian, Colidătorilor, T.Roman, Pelivan, C.Stere, Livezilor, Noua, Floriilor, Orheiul Vechi, Sf.Dumitru, Unirii 1.2-7, V.Micle, Paghiș, Petrodava, Salam Alehum, Colinelor, M.Costin 1-14, Șoimarilor, Tamara Ciobanu;
  • Step-Soci, sat.Budei.

 

ATENȚIE !!!

O dată cu executarea acestor lucrări este posibil să apară miros specific de clor, care va fi în limitele accesibile prevăzute de normativele în vigoare. În această perioadă Regia Apă Canal-Orhei S.A. recomandă să folosiți apa în stare filtrată sau după o aeresire, acumulată într-un vas deschis timp de 2-3 ore.

Acţiunile date sunt intreprinse anual în scopul asigurării calităţii  apei potabile livrate consumatorilor.

Pentru mai multe informaţii apelaţi la numărul de contact : 0(235) 32-5-99

Regia Apă Canal – Orhei S.A. îşi cere scuze pentru incomodităţile create .


Print   Email

Related Articles

COMUNICAT DE PRESĂ

COMUNICAT DE PRESĂ

COMUNICAT DE PRESĂ